Начало > Новини > Съдържание
9 открита Шанхай Международната нов материал изложба в Шанхай новия международен Експо център.
- Sep 29, 2017 -

На деветия Шанхай Международната нов материал изложба отвори в Шанхай новия Международния Експо център. Нашата компания е поканен да участва в изложбата.


Ние изложени висока чистота мед, висока чистота цинк, алуминий с висока чистота, монокристални мед и други продукти, от много нови и стари клиенти от всички възрасти, много от изложителите да участва в изложбата, ултра-чиста показването на продукти показват голяма на интерес, много клиенти са място за подробна консултация, се надявам, че чрез тази възможност за задълбочено сътрудничество. Тази изложба, с много клиенти, постигнато споразумение за сътрудничество или намерение в същото време, направени за много нови приятели, научих последните пазар ултра чист металургия, откри международна перспектива.


Това е индустрия празник, това е реколтата пътуване. Изложбата, страната Xi продукти обувки, от местни и чуждестранни клиенти, които са сходни, което бъдещото развитие на страната ще донесе нови възможности за Guoxi което нови материали Ко, ООД.

20170620102116291629.jpg