Начало > Новини > Съдържание
Месинг
- Sep 05, 2017 -

Месинг е сплав от мед и цинк. Месинг, която е направена от мед и цинк, се нарича обикновените месинг. Духов често се използва за клапани, водопроводи, климатици и други вътрешни и външни машина съединявам и радиатори.

Ако той е съставен от повече от два вида елементи от различни сплави, наречени специални месинг. Медни сплави, състоящи се от олово, калай, манган, никел, желязо и силиций. Специални месинг се нарича специални месинг, има висока якост, голяма твърдост, силни химическа корозия. Механичните свойства на процеса на рязане също са видни. Месинг има силен износоустойчивост. Безшевни медна тръба, която се изготвя от месинг, е с високо качество, безалкохолни и устойчивост на износване. Месингови тръби може да се използва за топлообменници и кондензатори, нискотемпературни тръбопроводи, подводни транспортни тръба. Като лист, стриптийз, Бар, тръба, леене части, и др. Мед в 62 % ~ 68 %, пластмаса, силни, устойчиви на налягане оборудване за производство.

Според различните видове алуминиеви елементи, съдържащи се в месинг месинг е разделена общи месинг и специални месинг. Духов налягане машинно се нарича деформирани месинг. Месинг с цинк като основни добавяне на елементи от медна сплав, с красиви жълти, известни като месинг. Мед и цинк сплав, две Ян нарича обикновени месинг или просто месинг. Повече от третичния месинг се нарича специален месинг или се нарича комплекс месинг. Медни сплави с по-ниска от 36 % се състои от твърд разтвор и е добър студен работни представяне, като месинг с цинк 30 % цинк се използва да се направи черупка черва, известна като бомби