Начало > Знания > Съдържание
Мед с изключително висока чистота, използван в целта за разпръскване на мед
- Jan 17, 2018 -

Ultra High Puriy Използване на целеви мед

 

Подходящи за DC разпрашване, триполюсни разпрашвания, разпръскване на четири нива, RF разпрашване, целево разпрашаване, йонно лъчево разпрашване, магнетронно разпрашване и т.н., могат да бъдат покрити с отразяващ филм, проводящ филм, полупроводников филм, кондензаторно фолио, декоративен филм, филм, интегрална схема, дисплей и т.н. В сравнение с други цели цената на медната мишена е по-ниска, така че медният целеви материал е предпочитаният целеви материал под предпоставката за посрещане на функцията на слоя филм.

 

Целева класификация за висока чистота на медта

Медната мишена има планарна медна мишена и въртенето на медните целеви точки.

Целевата медна мишена е пламна, кръгла, квадратна и така нататък.

Въртящата се медна мишена е тръбообразна, използвайки висока ефективност, но не е лесна за обработка, чрез екструдиране на мед с висока чистота, опъване, изправяне, термична обработка, обработка и други операции за обработка, за да може евентуално да се произвеждат медни ротационни целеви продукти.

 

Методи за производство на целулоза с висока чистота на мед

1, производството и пречистването на мед: Медните суровини са медна руда. Медната руда може да бъде разделена на три категории

- сулфидни руди като халкопиритни (CuFeS2) руди (Cu5FeS4) и халкоцит (Cu2S) и така нататък.

Оксидни минерали като червена мед (Cu2O) малахит [Cu2 (OH) 2CO3] силициев малахит (CuSiO3 · 2H2O) и така нататък.

Природната мед и медната руда съдържание на мед от около 1% (0.5% ~ 3%) ще има стойност на експлоатация, тъй като методът на флотация може да бъде част от рудата и други примеси, отстранени и да получат по-високо съдържание на мед (8% ~ 35%) концентриран пясък. Суровата мед се получава след екстракция и медта се рафинира от 99,95% до 99,99%, 99,999% и 99,9999% чрез множествени методи на електролиза и топене на зони. Понастоящем най-високата чистота в Китай е около 99,9999% (6N).

2 с медни слитъци с висока чистота като суровини за коване на суровини, валцуване, топлинна обработка, така че зърното на слитъка да се намира в по-малката, увеличена плътност, за да отговори на целта за разпрашаване, необходима за медта.

3, деформирани мед с висока чистота след обработка, мед целеви обработка изисквания с висока точност, високо качество на повърхността, преработени във вакуумна машина за нанасяне на покритие изисква размер цел, мед целеви и покритие машина и повече връзка резба.

 

Изключително висока чистота на медта

С бързото развитие на електронната индустрия изискванията за медните цели също се увеличават стъпка по стъпка. Чистотата на медните цели и пазарната стандартизация все още трябва да бъдат стандартизирани от съответния национален технически персонал.


Един чифт: Не

Следваща: Микрокристална spar