Начало > Знания > Съдържание
Мерки за удължаване на пробния живот на високотемпературен алуминий
- Sep 05, 2017 -

1, в съответствие с изискванията за контрол на интерфейса на сушилната кула, стабилна работа, за да се предотврати колебанията на интерфейса на сушилната кула, за да се предотврати алкалното вещество; контролирано сушене Концентрацията на кула в разтвор в 1. Между 3g / l-1 4g / l, това изисква да се контролира концентрацията на алкални и пара-алкални вещества при смесване на алкални или алкални вещества. Дългосрочната употреба на разредена луга трябва да бъде заместени навреме, за да се намали съдържанието на фосфати в $ literal разтвор, като се намали потреблението на алуминиева основа при висока температура.

2, строг контрол на влиянието на водорода, много фактори на химическата реакция в процеса на окисляване намаляват образуването на разграждане, намаляват регенерационното натоварване на високоамортизирания двуалуминиев триоксид в бялото почвено легло, удължават сервизния период на високоалуминиевия двуалуминиев триоксид, контролират работата на процес на екстракция, по-специално за контролиране на буквално съдържание на екстракта в екстракта, така че да е по-малко от 0.3 g / l. Това намалява тежестта на сушилната кула, така че работната течност в сушилната кула, причинена от намаляването на феномена много намалява, като същевременно намалява размера на $ буквално в белия почвен слой.

3, строга високоалуминиево изгаряне на алуминий, изисква високо температурен алуминиев оксид във водата, буквално разтвор и работна течност средно и дългосрочно потапяне не променя мекото, не разбива, това е нормалното функциониране, ако силата е недостатъчно или изпотяване след прахово боядисване, лентата за прах за други процеси, ще има нежелана последица, може да доведе до снижаване на активността на водородния катализатор, добивът на окисление намалява. Течността в извличащата кула представлява сериозна заплаха за безопасността на производството.