Начало > Знания > Съдържание
За медни сплави
- Sep 05, 2017 -

Месинг е сплав от мед от мед и цинк, който е кръстен на своя жълт цвят. Месинг механични свойства и износоустойчив свойства са много добри, може да се използва за производство на прецизни инструменти, кораб части, пистолет черва и т. н. Месинг звучи добре, така че гонгове, чинели, камбани и други инструменти са направени от месинг.

Ветроходство месинг

Мед и цинк, калай сплави, устойчиви на ерозия на морска вода, може да се използва да се направи на кораба части, стабилизатор.

Бронз

Мед и калай сплав наречена бронз, заради цвят зелено и име. Бронзов обикновено има добра корозионна устойчивост, устойчивост на износване, леене и отлични механични свойства. За производството на прецизни лагери високо налягане лагери, морските корозия на механични части на кораба, както и разнообразие от плочи, тръби, пръти и т. н. Бронзов също има необичайна характеристика--"горещи свивам", използван да хвърли една статуя, охлажда и разширява, за да стане по-ясен.

Фосфорен бронз

Мед и калай, фосфор сплав, трудно, може да се направи на пролетта.

Никел

Мед и никел е сплав, му цвят и сребро, сребриста, лъскава, не е лесно да ръжда. Често се използва в производството на електрически уреди, апаратура и декорации.