Висока чистота цинк пелети

Висока чистота цинк пелети

Цинк с висока чистота пелети параметър функции съдържание на цинк над 99.9995 % чистота. Висока чистота. светлинният интензитет на цветове. Организация, затвори. Там е не шлака. Void свободен корозионна устойчивост се разтварят еднакво предимство добър каландриращи съпротива корозия износоустойчивост...

Изпрати запитванеChat Now

Висока чистота цинк пелети


Параметър

Параметър

Стойност на параметър

Symol

Zn

Атомен номер

30

Атомно тегло

65.39

Плътност

7.14 g/cm2

Точка на топене

419.5℃

Точка на кипене

907℃

Цвят

сребристо сиво

Функции

Цинк съдържание над 99.9995 % чистота.

Висока чистота.

светлинният интензитет на цветове.

Организация, затвори.

Там е не шлака.

Void свободен

Устойчивост на корозия

Разтворете униформа

Предимство

добър каландриране

устойчивост на износване

устойчивост на корозия

Анти-електромагнитно поле изпълнение

Примерни No.

Оригинален No.

Al(w/%)

As(w/%)

BI(w/%)

CD(w/%)

001

2017010502

<>

<>

<>

<>

CR(w/%)

Cu(w/%)

FE(w/%)

Mg(w/%)

<>

<>

<>

<>

Ni(w/%)

PB(w/%)

SB(w/%)

SN(w/%)

<>

<>

<>

<>

Тест основа

Al,AS,BI,CD,Cu,Fe,mg,PB.SB,SN:ICP-MS(QB-YQ-54-2012);
CR:ICP-MS(QB-YQ-53-2012); Ni:ICP-MS(QB-YQ-52-2012)

Приложение

Основните приложения на цинковия включват:

Желязо и стомана

Металургия

Машини

Електрически

Химично вещество

Лека промишленост

Военни и медицина

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Q1. Къде е вашата фабрика?

A1: Център за обработка на нашата фирма се намира в Pingdingshan, Хънан Китай. Което е добре се специализират в редки метали и специални материали и т. н. Ние можем да осигурим широка гама от персонализирани услуги според customers'needs. Q2. Как можете да контролирате качеството?

A2: Първа стъпка, моля контакт с нашия търговски екип, говорихме товарни подробности, ако е необходимо проба, ние можем да предоставят пробата за безплатно; Ако пробата може да достигне до изискването, клиентът може да подпише договор с нашата фирма; Преди експедиране клиентът може да инспектира товарене и затваря, ние също може да приеме инспекция на третата страна (напр. SGS, BV и т.н.);

Q3. Какви са предимствата на вашата фирма?

A3: Ние имаме много специалисти, технически персонал, конкурентни цени и най-остатъчен Гаджева услуга от други компании с безшевни олово.

В4. Можете ли да организира доставката?

A4: Сигурно можем да ви помогнем с експедиционната бележка. Имаме спедитори, които са сътрудничили с нас в продължение на много години.

Q5. Какво ще кажете за времето за доставка?

A5: Тя се основава на поръчката, след 5 дни от доставката, ние ще изпратим документите на митническо освобождаване за вас; След като получи товара, моля обратна връзка за нас.

Фирмен профил

Нашата компания е високотехнологично предприятие е специализирано в производството на висока чистота метал, изпаряване Лакобояджийски материали и нанасяне на покритие прахово цели. С продукти с високо качество, професионални услуги и добра бизнес репутация. Guoxi има ли голямо постижение и отглеждат до е много конкурентен доставчик на вътрешни и задгранични пазари.

В нашия ангажимент да достави услуги световна класа ние обещаваме да предостави най-качествените продукти, отлично обслужване на клиенти, бързи и надеждни доставки и разумни цени. Общо клиентите на удовлетвореност е стремежа си последователно. Ние предпочитаме да правят бизнес от печелите доверието на нашите клиенти.Hot Tags: висока чистота цинк пелети, Китай, производители, доставчици, фабрика, Цена, евтини
Свързани продукти
Запитване