Цел на мед с висока чистота

Ценова цел за мед с висока чистота, направена в Китай на евтина цена. Лесно въвеждане на цел за разпръскване на мед Скоростта на растежа на частиците варираше широко в зависимост от целевия материал. Частиците, развиващи се до 300 nm-5 mm, обикновено имат една от двете различни форми. Компактни частици с почти ...

Изпрати запитванеChat Now

В Китай чистата медна мишена е на евтина цена

Опростено въвеждане на целта за разпръскване на мед

Скоростта на растеж на частиците варира широко, в зависимост от целевия материал. Частиците, развиващи се до 300 nm-5 mm, обикновено имат една от двете различни форми. Компактни частици с почти сферична форма се получават чрез разпръскване на графитни, титанови, волфрамови и неръждаеми стомани, докато нишковидни фрактални частици, образувани при разпръскване на алуминиеви и медни цели.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Име на продукта

Целта на медното разпръскване

Брой запаси

GX100

композиция

Cu

диаметър

100 mm

дебелина

4mm

чистота

> 99.999%

Касификация на мед с висока чистота

Целта на медта е равнинна и въртяща се целева, равнинната медна мишена е лист, кръгла, квадратна и т.н. Ротационната медна мишена е тубуларна, въпреки че има по-високо съотношение на използване, трудно е да се обработва. Мед с висока чистота трябва да бъде екструдиран, изтеглен, , топлинно обработени, машинни и други начини за обработка, за да се получат завършени ротационни целеви продукти. Приложение на мед-целеви пясък: Dc диодни разпрашване, триполюсни разпръскване, четири разпръскване, Rf разпрашване, за прицелване на разпрашване, йонно лъскаво разпрашване, магнетронно разпрашване и т.н. ., могат да бъдат покрити отразяващи филм, проводими филм, полупроводникови, кондензатор филм, декоративни филм, защитен филм, интегрални схеми и LED и т.н.Compared с други цел, Ниска цена мед целеви е първият избор при среща покритие функция.

Приложения

Металургичен дезоксидатор

Материали, устойчиви на висока температура

Като абразивни, абразивни инструменти могат да бъдат използвани като например шлифовъчни колела, камъни, шлифовъчна глава, пясъчна плочка и др.

Предимства

Устойчивост на корозия, висока якост, висока твърдост

Добра устойчивост на износване, устойчива на шок

Стабилна химическа производителност, висока топлопроводимост, висока устойчива температура

ЧЗВ

В: Как да се справя с получените части, когато се окаже, че са в лошо качество?

О: Моля, бъдете сигурни, че всички наши продукти са QC напълно проверени и одобрени с инспекционен доклад преди доставката. Обикновено няма да има несъответствие. В случай на несъответствие и идентифицираните грешки са причинени от нас, ние ще уредим ремонта или правилните части за Вас. Ние сме търговска гаранция доставчик на Alibaba, тя ще ви осигури максимална защита.

В: Какво представлява МО?

О: Обикновено не поставяме MOQ, но колкото по-евтино. Освен това, ние сме щастливи да направим прототип или проба за клиентите, за да гарантираме стандартите за качество.

В: какъв вид условия за плащане се приема?

A: За малки поръчки, 100% T / T плащане преди производството

При голяма поръчка, 40% депозит, остатъкът може да бъде платен преди доставката.

В: Дали някои проби могат да бъдат предоставени?

О: Да, просто се нуждаем от проба разходи, ние ще го върнем, когато се пристъпи към масово производство.

В: Ако не можем да намерим това, което искаме на уебсайта Ви, какво да правим?

О: Можете да ни изпратите имейл с описанията и снимките на продуктите, от които се нуждаете, ще проверим дали ги имаме. Разработваме нови продукти всеки месец, а някои от тях не са качени на уебсайта навреме. Или можете да ни изпратите извадка чрез изрично, ние ще разработим този елемент за насипни покупки.


Hot Tags: висока чистота мед цел, Китай, производители, доставчици, фабрика, цена, евтини
Свързани продукти
Запитване